Потребител на Google Earth разбуни духовете около конспиративната теория за Зона 51, твърдейки,

...
Потребител на Google Earth разбуни духовете около конспиративната теория за Зона 51, твърдейки,
Коментари Харесай

Потребител на Google Earth откри входа в най-тайната база на Земята ВИДЕО

Потребител на Google Earth разбуни духовете към тайната доктрина за Зона 51, потвърждавайки, че е разкрил, по неговите думи, „ скритият вход “ в базата на скат на планина. 
Зона 51 е военновъздушна база на Военновъздушни сили на Съединени американски щати, като се счита за една от най-мистериозните бази в света. От години се твърди, че в нейните глъбини са държани извънземни, техните кораби и се създават извънземни технологии.

На клип, оповестен в канала FindingUFO в YouTube, се виждат два паркинга с доста странна форма в долната част на рид, като на единия, както се вижда, има вход в тунел.

По-нагоре по хълма се вижда път, той обаче свършва, като на края му са паркирани коли.

Сателитни фотоси демонстрират, че странните структури датират от 2005 година Но на фотоси от 1998 година те не се виждат на ската на хълма.

„ На тях към този момент не им пука какво ние знаем “, споделя човек на записа.

При това, един от потребителите, гледал клипа, разяснява, че в региона има много минна активност, която би обяснила видяното във видеото.

„ Не познавам този регион доста добре, не съм сигурен на 100% за тези места, само че знам, че там има много рудодобивни компании, всичките са към Зона 51, по-специално до Тонопа “, споделя той.

Инфо: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР